0764559888

Petrecere tematica cu pirati si piratese

Cod intern: 5990

890,00 lei TVA inclus


  • Distribuie pe:

Contacteaza-ne

Telefon: 0764559888 , 0731413213

Email: contact@zumbi.ro


Descriere Petrecere tematica cu pirati si piratese de la Zumbi

Daca vrei o petrecere tematica poti opta cu incredere pentru petrecerile cu pirati.  Intr-un decor de poveste, cu palmieri si steaguri de pirat, cu baloane multicolore si aranjamente din baloane, cu bannere si decoruri pentru masa, petrecerea va fi cu siguranta de povestit nepotilor.
Aniversarile copiilor vor fi de neuitat, pline de farmec si aventura.Animatorii zumbi, piratul Jack si piratesa Izzy, vor pleca in cautarea de comorilor, insotiti de copii.Vor deschide harta magica, vor castiga indicii ajungand dupa multa aventura sa descopere comoara.Pentru un plus de mister ti-am pregatit masina de fum si masina profesionala de baloane de sapun.

Toata lumea se va bucura de cufarul plin cu dulciuri si jucarii, de pinata, de concursuri si surprize. Cu totii se vor transforma in personaje de poveste cu face-painting si se vor amuza cu zeci de animalute din baloane maodelate.
Spatiile de joaca gonflabile cu tobogan, trambulina, piscina cu bile sunt gata pentru super distractie in maxima siguranta.
Si pentru ca nu exista petrecere pentru copii fara dulciuri, zumbi ti-a pregatit aparatul de vata de zahar sau fantana de ciocolata.

Alaturi de toate acestea zumbi ti-a pregatit multe alte surpize, costume de carnaval pentru copii, ateliere de creatie, cadouri pentru sarbatoriti, sistem de sonorizare profesional cu microfoane.

Alege de aici pachetul special care ti se potriveste!

Daca vrei altceva contacteaza-ne si vom concepe impreuna o oferta personalizata, ca sa fii sigur ca ai ce iti doresti


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.