0764559888

Pinata cu sfori pentru baieti

Cod intern: 5634

100,00 lei TVA inclus


  • Distribuie pe:

Contacteaza-ne

Telefon: 0764559888 , 0760067794

Email: [email protected]


Descriere Pinata cu sfori pentru baieti de la Zumbi

Jucariile Pinata sunt umplute cu:
- jucarii pentru toate varstele, pentru baieti si fetite;
- dulciuri(caramele sugus, bomboane chokotoff,acadele);
- baloane si confetti;
- accesorii de petrecere:trompete, masti, ochelari,coifulete.

Copii primesc si mici pungute ca sa isi "pastreze" cadourile adunate!

Ce este o pinata si cum se foloseste?
Pinata este un joc traditional in petrecerile din America de Sud, Centrala si de Nord, datand de cateva secole. Acum Pinata este populara in intreaga lume in orice ocazie.Pinata este o jucarie ce se agata sus, in mijlocul spatiului petrecerii, la o inaltime suficient de mare astfel incat copiii sa nu ajunga prea usor la ea. In interiorul acesteia se ascund surprizele – bomboane,jucarii, baloane si confeti.Scopul jocului este ca toti participantii sa sara, pana reusesc sa o deschida si sa obtina cadourile din interior. Dificultatea e sporita pentru cei mai mari daca sunt legati cu o esarfa la ochi si pinata e in miscare.

Regulile sunt simple:
O pinata plina cu mici delicii – bomboane, ciocolata, jucarii mici, fructe – este suspendata de un pom (poate fi si doar o franghie tinuta de doi adulti). Gazda deseneaza un cerc cu diametrul de 5 metri in jurul pinatei, inauntrul caruia jucatorii nu pot sta decat daca este randul lor.
Toti participantii vor forma un sir, cu cei mai mici jucatori la inceput.Dupa ce este legat la ochi, fiecare jucator are trei sanse de a prinde sforile pinatei . Cand in cele din urma pinata se deschide, surprizele din interiorul ei se imprastie pe jos, ceea ce duce inevitabil la un haos plin de veselie.Dat fiind faptul ca deseori in acest joc copiii cei mai mici nu prea reusesc sa stranga ceva in harababura ce rezulta, o idee buna ar fi sa puneti deoparte cateva bomboane si alte surprize in prealabil pentru a va asigura ca acest joc va fi un succes pentru toti participantii.

 Important:

Pinata exista disponibila cu orice personaj preferat:Spiderman, Batman, Cars, Pirati,


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.