0764559888

Petrecere de Craciun la gradinita sau scoala

Petrecere tematica de Craciun pentru gradinite, scoli si firme corporate

Cod intern: 5856

500,00 lei TVA inclus


  • Distribuie pe:

Contacteaza-ne

Telefon: 0764559888 , 0731413213

Email: contact@zumbi.ro


Descriere Petrecere de Craciun la gradinita sau scoala de la Zumbi

An de an, Mos Craciun aduce cadouri copiilor. De la mic la mare, copii, parinti si bunici cu totii se bucura de magia sarbatorilor de iarna.Acest pachet contine tot ce ai nevoie pentru ca toata lumea sa se simta acasa la Mos Craciun!

1.Spectacol interactiv  de animatie, timp de 1,5 ore cu doua personaje de Craciun: Spiridusul Boroboata si Spiridusa Zumbi-Ghidusa.Totul se desfasoara dupa un scenariu amuzant: Spiridusul Boroboata este extrem de nazdravan si marea lui problema este ca nu mai crede in Mos Craciun. Impreuna cu spiridusa Zumbi-Ghidusa copiii vor incerca sa il convinga pe Boroboata ca  Mos Craciun exista.
Spectacolul este unul interactiv care cuprinde jocuri si concursuri si alte zeci de surprize. Copiii vor canta, vor dansa, vor participa la jocuri si concursuri, se vor amuza copios la teatru de improvizatie cu papusi tip manusa.
2.Stand profesional de vata de zahar( maxim 60 de portii)
3.Mos Craciun care va imparti cadouri multe pentru toti copiii, cumintei sau nazdravani. Oare ce sfat le va da Mos Craciun pentru noul an?
4.Sistem de sonorizare profesional si microfoane , muzica specifica sarbatorilor de iarna dar si melodii cunoscute pentru karaoke.
5.Pictura pe fata si baloane modelate.


 


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.