0764559888

Masina de fum

Cod intern: 5429

125,00 lei TVA inclus


  • Distribuie pe:

Contacteaza-ne

Telefon: 0764559888 , 0760067794

Email: [email protected]


Descriere Masina de fum de la Zumbi

Masina profesionala de facut fum este ideala pentru petreceri in interior sau in aer liber.Lichidul sau fumul rezultat prin utilizarea acestui lichid in masina de fum nu sunt absolut deloc daunatoare sanatatii, nici in cazul inhalarii fumului.Fumul generat cu acest lichid are un miros placut, usor vanilat si este de culoare alba. Pentru efecte deosebite poate fi combinata cu un sistem laser.

Descriere:
-Un dispozitiv legat cu un fir de aparat, ce are un buton de declansare a jetului de fum. Butonul poate fi actionat cu mana sau cu piciorul in functie de necesitate
-Se declanseaza cu o radiocomanda wireless care controleaza momentul de declansare a jetului de fum. Radiocomanda wireless este mica, cat telecomanda de inchidere centralizata a unei masini si poate fi actionata numai cu mana. Exista asadar posibilitatea controlarii cu telecomanda de la distanta
-Are un suport special folosit la agatarea acesteia in diferite locuri.

IMPORTANT:
Masina vine dotata si cu un litru de solutie speciala este suficient pentru 50 minute de functionare.
Cand este pornita masina la temperatura camerei, necesita aproximativ 5 minute pentru ca aceasta sa ajunga la temperatura optima de functionare.

ATENTIE:
-Gura de evacuare a fumului este deosebit de fierbinte de aceea recomandam sa pastrati distanta fata de aceasta (cel putin 50 cm). De asemenea recomandam aceasta distanta mai ales atunci cand masina emite fumul.

Detalii tehnice:
- Volum de fum: 4000cu.ft / Min;
- Volum fum / rezervor: 50 metri cubi;
- Greutate: 8 kg;
- Dimensiuni: 465 x 160 x 253 mm;


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.