0764559888

Lampioane

Cod intern: 5441

6,50 lei TVA inclus


  • Distribuie pe:

Contacteaza-ne

Telefon: 0764559888 , 0760067794

Email: [email protected]


Descriere Lampioane de la Zumbi

Daca iti doresti ceva senzational si unic pentru petreceri, nu ezita sa te bucuri alaturi de invitati de magia lampioanelor!

Ce sunt lampioanele zburatoare si cum functioneaza ele?

Lanternele zburatoare au fost initial folosite in Orientul indepartat si in Thailanda, unde sunt prezente de circa 2000 de ani.

De la mic la mare, nu va exista persoana care sa nu indrageasca si care sa nu ramana cu o impresie marcanta la vizionarea fenomenului creat de lampioanele care zburand cu gratie, pun stapanire pe orizont.Daca iti doresti ceva senzational si unic pentru petreceri, nu ezita sa te bucuri alaturi de invitati de magia lampioanelor!

Ce sunt lampioanele zburatoare si cum functioneaza ele?

Lanternele zburatoare au fost initial folosite in Orientul indepartat si in Thailanda, unde sunt prezente de circa 2000 de ani. Ocaziile cu care s-au folosit aceste lampioane chinezesti traditionale au fost diverse, de la activitati militare, la inceput, pana la festivaluri si carnavaluri, castigand in timp admiratia tuturor (inclusiv a copiilor).

In zilele noastre atribuintele lor au crescut considerabil, fiind deseori asociate cu nuntile, botezurile, petrecerile diferite si chiar cu momentele romantice petrecute in doi.

Aceste lampioane chinezesti sunt mult mai sigure decat artificiile obisnuite, daruind in acelasi timp o experienta de o mai lunga durata. Pentru realizarea lor, s-a folosit doar hartie ignifuga de o calitate superioara si datorita faptului ca structura corpului lanternelor nu contine sarma, aceste sunt 100% biodegradabile, asa incat dvs. sa aveti oportunitatea de a va bucura din plin de ele, fara sa va faceti griji pentru mediul inconjurator. Cum se alcatuiesc mecanismele lampioanelor chinezesti? Designul care s-a folosit pentru realizarea lampioanelor chinezesti a fost special conceput in Marea Britanie, ceea ce inseamna ca, proportiile intre lanterna de hartie, gura acestuia, celula de combustibil si greutatea totala a felinarului, permit o lansare in maxima siguranta si eficienta. La orice petrecere, pentru orice eveniment, lampioanele chinezesti originale sunt cea mai potrivita alegere, oferindu-le tuturor participantilor oportunitatea de a lua parte la creatia unui moment magnific. De la mic la mare, nu va exista persoana care sa nu indrageasca si care sa nu ramana cu o impresie marcanta la vizionarea fenomenului creat de lampioanele care zburand cu gratie, pun stapanire pe orizont.


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.